Menu
Foto 1

Export Marokko

Exporteren van en naar Marokko is ons vak


Germanetti is uw betrouwbare partner als het gaat om het exporteren of importeren van goederen van of naar Marokko. Wij zijn namelijk al sinds 1985 actief in transport van en naar Marokko. Met twee kantoren in Casablanca willen wij een zo stabiel mogelijke partner zijn als het gaat om kosten en transporttijd.

Mogelijkheden voor ondernemers

 

Marokko en de Europese Unie hebben een 'Statut Avancé' afgesloten waarmee de economische interactie verder gestimuleerd wordt tussen de EU en Marokko. Een positieve factor daarbij is dat de import- en exporttarieven voor goederen naar nul procent geleid worden. Dit met uitzondering van landbouwgoederen. De export van Nederland naar Marokko is dan ook verdrievoudigd in de afgelopen jaren. Mede door het moderniseringsproces dat Marokko heeft ingezet. En de kansen voor ondernemers die daaruit voortvloeien.

Transportspecialist met diversiteit
 

Dankzij ons dagelijks transport naar Marokko met complete ladingen, twee wekelijkse groepage transport, 3000 vierkante meter grote warehouse, lokale vertegenwoordigers in Tanger voor het volgen van het douaneproces zijn wij dé specialist als het gaat om export van en naar Marokko. Uw zending is bovendien veilig bij ons. Onze wagens zijn uitgerust met een satelliet-volg-systeem en worden 24 uur per dag gevolgd. Koeltrailers hebben een speciaal tracking systeem waarbij ook de temperatuur continue gevolgd wordt. Het transport wordt bovendien uitgevoerd woord professionele chauffeurs met jarenlange ervaring.

Documentatie

Denk aan de volgende documenten als u goederen wilt exporteren naar Marokko. U kunt contact opnemen met Germanetti voor informatie over export van en naar Marokko.

  • Handelsfactuur
  • Pro-formafactuur
  • Eur1 en factuurverklaring
  • Certificaat van oorsprong
  • Transportdocumenten
  • Paklijst
  • Enig Document

Neem contact met ons op:

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. 

Bedrijfsnaam*
Naam: *
Telefoon: *
E-mail*
Uw vraag: