Menu
Foto 1

Nieuw: Transport van en naar Albanië

Germanetti vervoert nu ook van en naar Albanië

Albanië is een land wat momenteel een stabiele economische groei doormaakt. Vanwege de instabiele situatie in sommige landen in Noord-Afrika verplaatsen de klanten van Germanetti steeds vaker de productie (deels) naar Albanië. Om deze klanten ook hiermee van dienst te kunnen zijn hebben wij besloten Albanië als nieuwe transport bestemming aan onze reeds bestaande bestemmingen toe te voegen.

Snel transport van en naar Albanië

Vanuit Triest (Ita), Acona (Ita) en Bari (Ita) zijn er meerdere afvaarten per week naar Durazzo, de haven vlakbij de Albanese hoofdstad Tirana. De import vanuit Albanië vertrekt ook vanuit Durazzo naar een van de drie Italiaanse havens.

Eerste transporten naar Albanië een succes

De eerste transporten naar Albanië hebben reeds naar grote tevredenheid van onze klanten plaatsgevonden. Wij bieden u de mogelijkheid om zowel zeilen-, kasten-  alsook koeltrailers in te zetten op deze nieuwe transport bestemming.

Transporteren van of naar Albanië?

Wilt u zelf ook van of naar Albanië transporteren en heeft u vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of stuur een mail naar benelux@germanetti.com. Liever direct contact? Bel dan naar +31(0)76 - 530 80 80.

Uw zending op Albanië

  • voertuigen worden 24 uur per dag gevolgd door ons operations center
  • onze koeltrailers worden 24 uur per dag gemonitord via een online tracking systeem waarbij temperatuur en positie gevolgd worden
  • zowel kentekens als begin en eindtijd van een zending worden direct gecommuniceerd naar de klant
  • al onze vrachtauto’s zijn uitgerust met een satelliet-volg-systeem
  • al het transport wordt uitgevoerd door ervaren en professionele chauffeurs met jarenlange ervaring

Neem contact met ons op:

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. 

Bedrijfsnaam*
Naam: *
Telefoon: *
E-mail*
Uw vraag: