Menu
Foto 1

Transport Marokko Nederland

Al sinds 1985 dé Noord Afrika specialist

Germanetti transport is al sinds 1985 de specialist als het gaat om het transporteren van uw vracht naar Marokko. Uiteraard willen wij benadrukken dat Germanetti ook de juiste partij is op het moment dat u zoekt naar een transporteur die uw transport kan vervoeren van Marokko naar Nederland.

Kantoren, warehouses en douaneafwikkeling op locatie

Omdat wij met twee kantoren vertegenwoordigd zijn in Casablanca kunnen wij u de beste dienstverlening bieden als het gaat om transportverzorging van Marokko naar Nederland. In onze warehouse van 3000 vierkante worden uw goederen 24 uur per dag gevolgd met video surveillance. Buiten onze kantoren in Casablanca hebben wij ook een post in Tanger zodat ook daar de douaneafhandelingen gevolgd en begeleid kunnen worden.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat Germanetti voor u kan betekenen als het gaat om het vervoeren van uw goederen van Marokko naar Nederland? Vul dan het reactieformulier aan de rechterkant in met uw vraag, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Geen zorgen!

Uw zending op Marokko is veilig bij ons

  • voertuigen worden 24 uur per dag gevolgd door ons operations center
  • onze koeltrailers worden 24 uur per dag gemonitord via een online tracking systeem waarbij temperatuur en positie gevolgd worden
  • zowel kentekens als begin en eindtijd van een zending worden direct gecommuniceerd naar de klant
  • al onze auto’s zijn uitgerust met een satelliet-volg-systeem
  •  al het transport wordt uitgevoerd door ervaren en professionele chauffeurs met jarenlange ervaring

Neem contact met ons op:

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. 

Bedrijfsnaam*
Naam: *
Telefoon: *
E-mail*
Uw vraag: