Menu
Foto 1

Wagenpark

Kastentrailer

In ons wagenpark hebben we 350 kastentrailers, allemaal uitgerust voor het vervoeren van hangende confectie en met een volume variërend van 103m3 tot 108 m3.

Zeilentrailer

In ons wagenpark hebben we 250 zeilentrailers, veelal trailers met schuifzeilen met een schuifdak voor eventuele kraanbelading. Het volume van deze trailers varieert van 86m3 tot 108 m3

Koeltrailer

In ons wagenpark hebben we 125 koeltrailers, allemaal uitgerust met een Thermo King koelunit, die via de satelliet verbonden zijn met ons controle center. Op die manier kunnen we op elk gewenst moment o.a. de positie en de temperatuur op afstand controleren en indien noodzakelijk aanpassen. Het volume varieert van 95m3 tot 101 m3.

Trekker

We beschikken over ruim 100 trekkers, allemaal uitgerust met een satelliet volgsysteem en anti diefstal apparatuur.

Vorige Volgende

Transport met eigen wagenpark

  • wagenpark-1.jpg
  • wagenpark-2.jpg
  • wagenpark-3.jpg
  • wagenpark-4.jpg

Onderhoud

Om de drie maanden wordt ons materiaal door eigen, gespecialiseerde personen nagekeken en onderhouden. Bij ons hoofdkantoor in Bra en bij ons kantoor in Tunesië beschikken we over een compleet uitgeruste garage waarin elk probleem vakkundig en snel verholpen kan worden.

24 uur pechdienst

Er is een 24 uurs pechdienst en voor eventuele problemen die geconstateerd worden bij binnenkomst in de havens (o.a. Genua en Marseille) staan er speciaal ingerichte busjes klaar. Op deze manier wordt elk probleem met minimaal oponthoud verholpen en kan de route snel weer worden hervat..

Ons nauwgezet beleid wat betreft onderhoud stelt ons in staat de klanten een nauwkeurige service te beloven waarbij pechgevallen tot een minimum beperkt kunnen worden.

Neem contact met ons op:

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. 

Bedrijfsnaam*
Naam: *
Telefoon: *
E-mail*
Uw vraag: