ADR Transport - gevaarlijke goederen

Bij Germanetti begrijpen we het belang van veiligheid en naleving van regelgeving bij het vervoer van gevaarlijke goederen. Onze ADR-transportdienst is speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van het internationale vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg.

Onze bestemmingen.

Bekijk meer informatie per land.

* De bovenstaande lijst is slechts ter indicatie. Voor overige bestemmingen vraag onze sales afdeling via sales@germanetti.nl

Wat is ADR-Transport?

ADR-transport verwijst naar het vervoer van gevaarlijke goederen volgens de voorschriften van de “Accord européen relatif au transport international des marchandises dangereuses par route”. Dit omvat stoffen zoals chemische producten, brandbare materialen en andere gevaarlijke goederen die speciale behandeling en veiligheidsmaatregelen vereisen. Elk aspect van het transport, van de verpakking tot de markering en de documentatie, moet voldoen aan de strikte ADR-regelgeving.

Waarom kiezen voor Germanetti?

Onze ADR-transportdienst onderscheidt zich door betrouwbaarheid, expertise en naleving van de hoogste veiligheidsnormen. Germanetti heeft een lange geschiedenis van betrouwbare dienstverlening en beschikt over volledig uitgeruste voertuigen en goed opgeleide chauffeurs die voldoen aan alle ADR-vereisten. We passen onze diensten aan jouw specifieke behoeften aan, of het nu gaat om eenmalige zendingen of regelmatige leveringen. Wij werken niet met een minimum aantal zendingen voor import en export naar Marokko. Ook voor kleine maandelijkse verzendingen kunnen wij jouw transportpartner zijn.

Bovendien hebben we uitgebreide kennis van internationaal transport, met een speciale focus op Noord-Afrika en Europa. Hierdoor kunnen we zorgen voor een veilige en efficiënte afhandeling van jouw gevaarlijke goederen.

Meer dan ADR Transport

Naast ADR-transport biedt Germanetti ook andere diensten aan, zoals LTL (Less Than Truckload), FTL (Full Truckload) en stukgoedtransport. Onze LTL-dienst is ideaal voor kleinere zendingen, terwijl ons FTL-transport perfect is voor grote zendingen. Ons stukgoedtransport zorgt voor efficiënte en zorgvuldige behandeling van diverse ladingen. Door een combinatie van deze diensten kunnen we een complete logistieke oplossing bieden die aan al jouw transportbehoeften voldoet.

Bij Germanetti streven we ernaar om jou de beste transportoplossingen te bieden, met een focus op betrouwbaarheid, veiligheid en naleving van regelgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze ADR-transportdienst jouw logistieke processen kan verbeteren.

Klaar om te starten? Wij zijn er om te helpen.