Ons
wagenpark.

Met ons uitgebreide en veelzijdige wagenpark kunnen we vrijwel alles voor je vervoeren. Of het nu gaat om een lading kleding die netjes moet blijven of grote onderdelen: wij maken het mogelijk. 

Onze bestemmingen.

Bekijk meer informatie per land.

* De bovenstaande lijst is slechts ter indicatie. Voor overige bestemmingen vraag onze sales afdeling via ons contactformulier.

Wat kunnen we voor jou transporteren?

Wil je gebruik maken van ons veelzijdige wagenpark om goederen te transporteren? Neem contact op om meer te leren over hoe we je kunnen helpen. 

Betrouwbare koeltrailer.

Deze trailers met dichte opbouw kunnen zowel koelen als vriezen. We zetten onze koeltrailers bijvoorbeeld veel in voor het transporteren van groente, fruit en diepvriesproducten. Met een temperatuurbereik tussen de -20 ℃ tot 30 ℃ zorgen we dat versproducten constant op de juiste temperatuur blijven en vers op plaats van bestemming aankomen. In totaal rijden we met ruim 300 koeltrailers.

Heeft een bepaalde levering haast vanwege de houdbaarheid van het product? Dan bieden we de mogelijkheid om goederen binnen 24 uur vanuit de haven van Marseille naar Nederland te transporteren. Voor deze leveringen rijden we met twee chauffeurs. Samen mogen zij 21 uur werken en dat is precies genoeg om vanuit Marseille naar Nederland te rijden.

Ons wagenpark.

Klaar om te starten? Wij zijn er om te helpen.