Milieu en
Veiligheid

Goederen veilig, in goede staat en op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier afleveren op de gewenste locatie: dat is onze prioriteit. We nemen verschillende maatregelen om dit te garanderen. 

Elke 3 maanden ontvangen onze chauffeurs een training waarin ze leren hoe ze veilig aan het verkeer deelnemen, zonder overlast te veroorzaken aan andere weggebruikers. Daarnaast zijn onze chauffeurs verplicht zich te houden aan de geldende regels voor rijtijden en rusttijden. Wanneer er veel haast achter een levering zit, werken we met twee chauffeurs die elkaar afwisselen. Zo kan er constant worden doorgereden, zonder dat het problemen oplevert voor de veiligheid. 

We begrijpen als geen ander dat je er zeker van wilt zijn dat de goederen in perfecte staat aankomen op bestemming. Daarom worden onze voertuigen, met name de koelers, 24 uur per dag gemonitord vanuit een operations center in Italië. Als er iets aan de hand is (zoals een plotselinge temperatuurverandering) gaat er een alarm af en nemen we meteen actie. 

Veilig transport &
24/7 monitoring

Veilig en milieuvriendelijk transport van goederen

Meer weten over hoe wij goederen op een zo veilig en milieuvriendelijk mogelijke manier transporteren? Neem contact op en kom meer te weten over onze mogelijkheden. 

CO2 uitstoot terugdringen.

Om goederen op de meest milieuvriendelijke manier te vervoeren, stellen we strenge eisen aan de voertuigen waar we mee werken. Zo kopen we alleen trekkende eenheden met het nieuwste type motor. Deze motoren zijn het minst vervuilend voor het milieu. Na ongeveer 5 jaar worden onze wagens vervangen. Hierdoor rijden we enkel met de modernste wagens.

Niet alleen met ons wagenpark, maar ook met onze mensen zetten we ons in om zo milieuvriendelijk mogelijk te werk te gaan. Om de CO2-uitstoot verder terug te dringen, krijgen onze chauffeurs training om zo zuinig mogelijk te rijden. Op deze manier rijden zij zoveel mogelijk kilometers met zo weinig mogelijk brandstof.

Bescherming van goederen

Veiligheid van jouw goederen vinden we uiterst belangrijk. Om de levering te beschermen tegen diefstal werken we uitsluitend met hoogwaardige trailers en voegen we altijd een extra slot toe. Ook krijgen onze chauffeurs training om de veiligheid van goederen te garanderen. 

Uiteraard beschikken we ook over de certificeringen die nodig zijn om met hoogwaardige goederen om te gaan en deze veilig te beheren, zoals de TAPA certificering en het ISO 9001 certificaat. 

Klaar om te starten? Wij zijn er om te helpen.