Noord-Afrika specialist mét Italiaanse roots.

Germanetti Benelux BV is onderdeel van het Italiaanse Germanetti Srl. We zijn dé specialist op het gebied van goederenverkeer tussen de Benelux en Noord-Afrika. Daarnaast rijden we dagelijks van en naar verschillende bestemmingen binnen Europa. 

Dankzij onze uitgebreide ervaring met bestemmingen in Noord-Afrika weten we moeiteloos onze weg te vinden in het papierwerk dat gepaard gaat met transport van en naar bestemmingen in Noord-Afrika. Op deze manier zorgen we ervoor dat een transport vlekkeloos verloopt en voorkomen we problemen bij de douane. 

We hebben onze eigen kantoren in de landen waar we heen rijden. Vanuit deze lokale kantoren verzorgen we het transport binnen het land zelf. Doordat we met onze eigen vestigingen werken (en niet met een agent) houden we gedurende het volledige transportproces de controle over de zending. We hoeven dus niet met een externe partij te schakelen, maar kunnen gewoon een collega bellen als we informatie willen opvragen over een levering. Al onze vestigingen hebben hetzelfde belang: dat de levering veilig en binnen de gewenste tijd aankomt op de plaats van bestemming. 

Familiebedrijf én de stap naar Nederland.

Het verhaal van Germanetti begint in Italië. Momenteel staat Francesco Germanetti aan het roer, die het stokje overnam van zijn vader en oom. Het is dus een echt familiebedrijf. De eerste rit die het bedrijf naar Tunesië maakte, gebeurde op speciaal verzoek van een klant. Dit bleek een groot succes en langzaam maar zeker groeide het bedrijf uit tot specialist in transport naar Noord-Afrika. 

In 2004, na een explosieve groei in transport van en naar de Benelux, opende onze Nederlandse vestiging van Germanetti. Vanuit onze vestiging structureren we het goederenverkeer vanuit en richting de Benelux. 

We sturen het transport voor de Benelux aan vanuit ons centraal gelegen kantoor op industrieterrein Hazeldonk. Dit doen we voor het transport richting Italië, maar ook naar Marokko, Tunesië, Libië en Malta. 

Jouw transport goed geregeld.

Wil je goederen transporteren van of naar een van onze bestemmingen? Wij staan voor je klaar. Neem contact op en ontdek hoe we je kunnen helpen. 

Klaar om te starten? Wij zijn er om te helpen.