FTL - Full Truckload Transport

Bij Germanetti begrijpen we dat grote zendingen specifieke eisen stellen aan het transport. Daarom bieden we onze Full Truckload (FTL) transportdienst aan, speciaal ontworpen voor zendingen die een volledige vrachtwagen vullen. Deze dienst garandeert dat goederen zonder tussenstops van het ophaalpunt naar de eindbestemming worden vervoerd, wat resulteert in snellere levertijden en minimale kans op beschadiging.

Onze bestemmingen.

Bekijk meer informatie per land.

* De bovenstaande lijst is slechts ter indicatie. Voor overige bestemmingen vraag onze sales afdeling via sales@germanetti.nl

Wat is FTL Transport?

FTL transport houdt in dat een volledige vrachtwagen wordt gereserveerd voor jouw zending alleen. Dit biedt verschillende voordelen, zoals snellere transittijden, minder risico op schade en verlies, en een efficiëntere routeplanning. Onze FTL-dienst is ideaal voor bedrijven die regelmatig grote hoeveelheden goederen moeten vervoeren en behoefte hebben aan betrouwbare en directe leveringen.

Kies voor Germanetti

Onze FTL-transportdienst onderscheidt zich door betrouwbaarheid, flexibiliteit en internationale expertise. Met Germanetti kun je erop vertrouwen dat je zendingen veilig en op tijd worden geleverd, ongeacht de bestemming. We hebben een lange geschiedenis van betrouwbare dienstverlening, waarbij elke zending met de grootste zorg wordt behandeld. We passen onze diensten aan jouw specifieke behoeften aan, of het nu gaat om eenmalige zendingen of regelmatige leveringen.

Bovendien hebben we uitgebreide kennis van internationaal transport, met een speciale focus op Noord-Afrika en Europa. Hierdoor kunnen we zorgen voor een soepele afhandeling van jouw zendingen, waar deze ook naartoe moeten.

Meer dan alleen Full Truckloads

Naast FTL transport biedt Germanetti ook andere diensten aan, zoals LTL (Less Than Truckload) transport en geconditioneerd vervoer. Onze LTL-dienst is ideaal voor kleinere zendingen die niet groot genoeg zijn om een volledige vrachtwagen te vullen, terwijl ons geconditioneerd vervoer perfect is voor goederen die temperatuurgevoelig zijn. Door een combinatie van deze diensten kunnen we een complete logistieke oplossing bieden die aan al jouw transport behoeften voldoet.

Bij Germanetti streven we ernaar om jou de beste transportoplossingen te bieden, met een focus op betrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze FTL transportdienst jouw logistieke processen kan verbeteren.

Klaar om te starten? Wij zijn er om te helpen.