Germanetti,uw transportbedrijf voor geconditioneerd transport.

Wij verzekeren dat uw geconditioneerd transport veilig en op de juiste temperatuur aankomt. Dit is vooral belangrijk voor gevoelige elektronica, farmaceutische goederen en bederfelijke producten zoals voedsel. 

Lokale Kantoren voor Betrouwbaar Internationaal Transport

We hebben lokale kantoren in de landen waar we actief zijn. Deze kantoren regelen het transport binnen het betreffende land. Omdat we onze eigen vestigingen beheren en niet afhankelijk zijn van een tussenpersoon, behouden we gedurende het hele transportproces controle over de zending. We communiceren direct met onze collega’s en hoeven niet met externe partijen te schakelen. Alle vestigingen delen hetzelfde doel: zorgen dat de levering veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Onze bestemmingen.

Bekijk meer informatie per land.

* De bovenstaande lijst is slechts ter indicatie. Voor overige bestemmingen vraag onze sales afdeling via ons contactformulier.

24/7 Bewaking bij geconditioneerd transport.

Wij begrijpen als geen ander dat het cruciaal is dat de goederen in optimale staat op hun bestemming aankomen. Daarom worden onze voertuigen, vooral de koelers, continu bewaakt vanuit een operatiecentrum in Italië, 24 uur per dag. Bij eventuele problemen, zoals een onverwachte temperatuurverandering, wordt er onmiddellijk een alarm geactiveerd en nemen we direct maatregelen.

Verpakken, labelen en controleren geconditioneerd transport.

Ten eerste is het belangrijk om de goederen correct te verpakken en te labelen volgens de voorschriften van de transportaanbieder. Daarnaast is het belangrijk om de goederen in te pakken met geschikte beschermende materialen om schade tijdens het transport te voorkomen. Verder is het belangrijk om de goederen te controleren en te documenteren voordat ze worden verzonden om eventuele problemen tijdens het transport te identificeren en aan te pakken.

Wat kost geconditioneerd transport?

De tarieven van het gekoeld vervoer van goederen zijn afhankelijk van het adres van de eindbestemming, het gewicht, de afmetingen, de afleverdatum en de periode waarin de producten vervoerd moeten worden. Vul ons offerteformulier in via de website hieronder of bel naar: +31(0)76 530 80 80 voor meer informatie. 

Waarom kies je voor Germanetti?

Klaar om te starten? Wij zijn er om te helpen.