LTL - Less Than Truckload transport

Bij Germanetti begrijpen we dat niet alle zendingen groot genoeg zijn om een volledige vrachtwagen te vullen. Daarom bieden we je de LTL (Less Than Truckload) transportdienst aan. Deze dienst is ideaal voor bedrijven die kleinere ladingen willen verzenden zonder de kosten van een volledige vrachtwagen te moeten dragen. Met decennia aan ervaring in de transportsector en diepgaande kennis van internationale logistiek, staat Germanetti garant voor een betrouwbare en kostenefficiënte LTL-oplossing.

Onze bestemmingen.

Bekijk meer informatie per land.

* De bovenstaande lijst is slechts ter indicatie. Voor overige bestemmingen vraag onze sales afdeling via sales@germanetti.nl

Wat is LTL Transport?

LTL transport betekent dat we ladingen van verschillende klanten combineren in één vrachtwagen. Dit zorgt voor een efficiëntere benutting van de ruimte in de vrachtwagen en leidt tot lagere verzendkosten voor jou. Onze geavanceerde faciliteiten en technologieën zorgen ervoor dat je goederen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen. Door het gebruik van ons uitgebreide netwerk van distributiecentra en hubs kunnen we snelle en betrouwbare leveringen garanderen, zowel nationaal als internationaal.

Kies voor Germanetti

Onze LTL-transportdienst onderscheidt zich door betrouwbaarheid, flexibiliteit en internationale expertise. Germanetti heeft een lange geschiedenis van betrouwbare dienstverlening, waarbij elke zending met de grootste zorg wordt behandeld. We passen onze diensten aan jouw specifieke behoeften aan, of het nu gaat om eenmalige zendingen of regelmatige leveringen. 

Daarnaast hebben we uitgebreide kennis van internationaal transport, met een speciale focus op Noord-Afrika en Europa. Hierdoor kunnen we zorgen voor een soepele afhandeling van jouw zendingen, waar deze ook naartoe moeten.

Meer dan alleen LTL Transport

Naast LTL transport biedt Germanetti ook andere diensten aan, zoals FTL (Full Truckload) transport en geconditioneerd vervoer. Onze FTL-dienst is ideaal voor grote zendingen die een volledige vrachtwagen vereisen, terwijl ons geconditioneerd vervoer perfect is voor goederen die temperatuurgevoelig zijn. Door een combinatie van deze diensten kunnen we een complete logistieke oplossing bieden die aan al jouw transport behoeften voldoet.

Bij Germanetti streven we ernaar om jou de beste transportoplossingen te bieden, met een focus op betrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze LTL transportdienst jouw logistieke processen kan verbeteren.

Klaar om te starten? Wij zijn er om te helpen.