Transport naar Albanië.

Ook met transport naar Albanië staan we voor u klaar. Albanië is een land dat momenteel een stabiele economische groei doormaakt. Vanwege de instabiele situatie in sommige landen in Noord-Afrika verplaatsen de klanten van Germanetti steeds vaker de productie (deels) naar Albanië. 

Om deze klanten ook hiermee van dienst te kunnen zijn hebben wij besloten Albanië als transport bestemming aan onze reeds bestaande bestemmingen toe te voegen.

Onze bestemmingen.

Bekijk meer informatie per land.

* De bovenstaande lijst is slechts ter indicatie. Voor overige bestemmingen vraag onze sales afdeling via ons contactformulier.

Snel transport van en naar Albanië.

Vanuit Triest (Ita), Acona (Ita) en Bari (Ita) zijn er meerdere afvaarten per week naar Durazzo, de haven vlakbij de Albanese hoofdstad Tirana. De import vanuit Albanië vertrekt ook vanuit Durazzo naar een van de drie Italiaanse havens.

De transporten naar Albanië hebben naar grote tevredenheid van onze klanten plaatsgevonden. Wij bieden u de mogelijkheid om zowel zeilen-, kasten-  alsook koeltrailers in te zetten op deze nieuwe transport bestemming.

Wilt u zelf ook van of naar Albanië transporteren en heeft u vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of stuur een mail naar benelux@germanetti.com. Liever direct contact? Bel dan naar +31(0)76 – 530 80 80.

Klaar om te starten? Wij zijn er om te helpen.