Transport naar
Italië.

Ons hoofdkantoor in Bra, slechts 50 km van Turijn, samen met onze vestigingen in Milaan, Genua en Padova, geeft ons erg veel mogelijkheden in Noord-Italië. Wij garanderen snelle doorlooptijden en we hebben de mogelijkheid tot op- en overslag van elk type goederen.

We beschikken over elk type vrachtauto en trailer, variërend van combo’s tot groot volume trailers die wij naar de wens van de klant in kunnen zetten.

Germanetti is van oorsprong een Italiaans bedrijf. De Nederlandse vestiging is ontstaan tijdens een piek van aanvragen vanuit de Benelux. Nog altijd vervoeren we veel goederen tussen Nederland, België en Italië. 

Onze bestemmingen.

Bekijk meer informatie per land.

* De bovenstaande lijst is slechts ter indicatie. Voor overige bestemmingen vraag onze sales afdeling via ons contactformulier.

Uw betrouwbare wegtransport partner.

Dankzij ons Italiaanse hoofdkantoor kunnen we u garanderen van volop ervaring en expertise als het op transport naar Italië aankomt. Vanuit onze oorsprong in Italië rijden we ook veel naar en van Malta.

Via onze vestigingen in Midden-Italië, Genua en Milaan en onze agent in Prato (nabij Firenze) garanderen wij transport op Midden-Italië met uitstekende service. Wij zijn uitgerust om alle type goederen te vervoeren, variërend van 1 doos tot complete ladingen, alles in eigen regie.

Een netwerk van locale partners geeft ons de mogelijkheid om ook op Zuid-Italië transport met een goede service te garanderen. Elke regio
in het zuiden van Italië, of het nu de hak of de neus van de bekende “laars” is, wordt door ons op wekelijkse basis met meerdere vrachtauto’s gerealiseerd. Ook transport naar de Italiaanse eilanden kunnen wij voor u verzorgen.
 

Klaar om te starten? Wij zijn er om te helpen.