De specialist in transport naar Tunesië.

Wij zijn sinds 1975 actief in transport naar Tunesië en wegens enkele belangrijke investeringen in 2001 zijn wij een van de toonaangevende logistieke operators op de route tussen Europa en Tunesië.

Elke donderdag vertrekken onze groepage trucks vanuit Nederland om vervolgens op maandag aan te komen in Tunesië. Vanuit ons kantoor op locatie verdelen we de goederen om deze vervolgens naar de gewenste bestemming in Tunesië te brengen. 

Complete vrachten vertrekken dagelijks en nemen daarna de eerst beschikbare afvaart vanuit Genua of Marseille, in overleg met de klant.

Onze bestemmingen.

Bekijk meer informatie per land.

* De bovenstaande lijst is slechts ter indicatie. Voor overige bestemmingen vraag onze sales afdeling via ons contactformulier.

Snel en betrouwbaar transport naar Tunesië.

Groepage zendingen uit Tunesië richting de Benelux, vertrekken over het algemeen op zaterdag, maar ook midweeks hebben we diverse mogelijkheden. Ook hier geldt dat complete vrachten dagelijks kunnen vertrekken, afhankelijk van de beschikbaarheid van de boten naar Marseille of Genua.

Onze logistieke basis is gevestigd in de haven van Rades, vlakbij de brug die het noorden van Tunis verbindt met het netwerk van wegen richting het zuiden. Wij beschikken over een eigen loods van 5000m2 met daarbij 1600m2 kantoorruimte van waaruit wij alle mogelijke service in Tunesië kunnen verlenen. Een deel van de loods is een douane loods waar we onder douane zendingen kunnen behandelen en verwerken.

Ons sterke punt is snelheid en betrouwbaarheid en daarom is ons platform 24 uur per dag/7 dagen per week operationeel.

Klaar om te starten? Wij zijn er om te helpen.