Germanetti is gespecialliseerd in het vervoer van export van en naar Marokko.

Ben je van plan om te importeren of exporteren naar Marokko? Bij Germanetti ben je aan het juiste adres. Of je nu een ervaren handelaar bent of voor het eerst een internationale verzending naar Marokko doet, wij bieden de juiste oplossingen. Marokko heeft een strategische ligging tussen Europa en Afrika en een groeiende economie.

Rechtstreeks contact
Germanetti heeft rechtstreeks contact met collega’s in Marokko, waardoor de communicatie snel en efficiënt verloopt. Alles wordt gemonitord voor een vlekkeloze service. Met tientallen jaren ervaring in de export- en import sector naar Marokko hebben we de kennis en vaardigheden om aan al jouw transport behoeften te voldoen. Wij begrijpen dat elke klant anders is en bieden flexibele oplossingen die afgestemd zijn op specifieke vereisten.

Wij werken niet met een minimum aantal zendingen voor import en export naar Marokko. Ook voor kleine maandelijkse verzendingen kunnen wij jouw transportpartner zijn.

Onze bestemmingen.

Bekijk meer informatie per land.

* De bovenstaande lijst is slechts ter indicatie. Voor overige bestemmingen vraag onze sales afdeling via sales@germanetti.nl

Wagenpark en transport mogelijkheden import en export.

Ons wagenpark telt vier verschillende types wagens: koeltrailers, kastentrailers, zeilentrailers en trekkende eenheden. Hierdoor kunnen we verschillende soorten transport aanbieden, waaronder koel- en vriestransport (geconditioneerd vervoer). Wij werken niet met particuliere verzendingen. Een groot deel van onze chauffeurs is ADR-gecertificeerd, wat nodig is voor het veilig vervoeren van gevaarlijke stoffen.

 

Kansen voor handel van en naar Marokko

Belangrijke sectoren in Marokko zijn landbouw, mijnbouw, textiel, toerisme en de auto-industrie. Veel van de producten die wij exporteren en importeren van en naar Marokko behoren tot deze sectoren. Marokko heeft de laatste tijd aanzienlijk geïnvesteerd in infrastructuur, wat vrachtvervoer over de weg een uitstekende keuze maakt. De gunstige ligging van Marokko draagt bij aan efficiënte transportmogelijkheden.

Het transporteren van en naar een bestemming in Noord-Afrika brengt veel papierwerk met zich mee. Gelukkig hebben wij direct contact met onze collega’s in Marokko, waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat jouw transport vlekkeloos verloopt en problemen bij de douane voorkomen worden. Wij werken niet met externe agenten.

Producten die wij vervoeren

Bijvoorbeeld textiel, hangende confectie, computeronderdelen, medicijnen en andere goederen. We beschikken over verschillende types vrachtauto’s en trailers, variërend van combo’s tot groot volume trailers die wij naar wens van de klant kunnen inzetten.

Onze experts staan klaar om persoonlijk advies te geven over de beste manier om jouw vracht naar Marokko te vervoeren. Wij zorgen ervoor dat jouw goederen veilig en op tijd aankomen. Wij nemen het papierwerk uit handen en houden jouw zending in real-time in de gaten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Germanetti Benelux jouw partner kan zijn in succesvolle export naar Marokko.

Waarom kies je voor Germanetti?

Klaar om te starten? Wij zijn er om te helpen.