Transport van én naar Marokko.

Elke donderdag vertrekken onze trucks met groepage zendingen naar Marokko, complete vrachten kunnen we dagelijks laden. Bij aankomst in Marokko nemen onze mensen aldaar de regie over en zorgen in samenspraak met de ontvangers voor een zo snel mogelijke levering van de goederen. 

Groepage zendingen uit Marokko vertrekken over het algemeen op maandag vanuit Casablanca, en voor volle vrachten hebben we dagelijks mogelijkheid.

Onze bestemmingen.

Bekijk meer informatie per land.

* De bovenstaande lijst is slechts ter indicatie. Voor overige bestemmingen vraag onze sales afdeling via ons contactformulier.

Betrouwbaar wegtransport Marokko.

Germanetti Benelux BV is een internationaal transportbedrijf dat deel uitmaakt van het Italiaanse Germanetti Srl. Het is opgericht in 2004 vanwege de groeiende vraag naar transport tussen de Benelux en andere bestemmingen.

Omdat wij met twee kantoren vertegenwoordigd zijn in Casablanca kunnen wij u de beste dienstverlening bieden als het gaat om transport verzorging van Marokko naar Nederland. In onze warehouse van 3000 vierkante worden uw goederen 24 uur per dag gevolgd met video surveillance. Buiten onze kantoren in Casablanca hebben wij ook een post in Tanger zodat ook daar de douaneafhandelingen gevolgd en begeleid kunnen worden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat Germanetti voor u kan betekenen als het gaat om het vervoeren van uw goederen van Marokko naar Nederland? Vul dan het reactieformulier aan de rechterkant in met uw vraag, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klaar om te starten? Wij zijn er om te helpen.