Germanetti, uw betrouwbare partij in koeltransport.

Koeltransport is essentieel voor het veilig en intact houden van bederfelijke goederen gedurende het vervoer. Voor veel goederen is een nauwkeurige omgevingstemperatuur in voertuigen, containers of opslagruimtes belangrijk om de kwaliteit en houdbaarheid van gevoelige ladingen te waarborgen.

Bijvoorbeeld voedsel, medicijnen en andere goederen die bederfelijk kunnen zijn vereisen een minimale of maximale temperatuur om goed te blijven. Een afwijking van de optimale temperatuur kan de producten volledig aantasten. Medicijnen kunnen zelfs verminderen of bederven. De juiste manier om deze goederen te vervoeren is via koeltransport. Lees hier meer over onze vloot van 300 koeltrailers.

Onze bestemmingen.

Bekijk meer informatie per land.

* De bovenstaande lijst is slechts ter indicatie. Voor overige bestemmingen vraag onze sales afdeling via ons contactformulier.

Expert in geconditioneerd vervoer.

Koeltechniek en koeltransport

Onze trailers met dichte opbouw vormen de ruggengraat van ons transport. Deze trailers kunnen zowel koelen als vriezen. Voorbeelden van producten waarbij het nodig is dat ze gekoeld worden zijn: groenten, fruit en diepvriesproducten. Germanetti kan u garanderen dat transport een optimale omgeving heeft. Het is mogelijk om een temperatuurbereik tussen -20℃ en 30℃ te behouden gedurende de hele reis. Onze vloot van meer dan 300 koeltrailers staat klaar om deze uitdagende eisen aan te kunnen. We kunnen keer op keer verse kwaliteit waarborgen, ongeacht de reisduur.

Duurzame oplossingen

Ons hoofddoel is om goederen veilig en in topconditie te bezorgen, terwijl we tegelijkertijd ons best doen om dit op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier te realiseren. We hanteren diverse strategieën om dit te realiseren:

  1. koelwagens worden continu gemonitord vanuit een operations center in Italië. Zodra er zich een probleem voordoet, zoals een onverwachte temperatuurschommeling, wordt er direct actie ondernomen.

  2. We kopen alleen koeltrailers met het nieuwst type motor. Deze type motoren zijn het minst vervuilend voor het milieu. Na ongeveer 5 jaar worden onze wagens vervangen. 

  3. Onze chauffeurs krijgen training om zo zuinig mogelijk te rijden.

Geen tussenpersoon maar eigen kantoren.

Onze directe aanwezigheid in de landen van levering is cruciaal. Met eigen kantoren ter plaatse coördineren we het transport binnen elk land. Door deze directe aanpak behouden we volledige controle over elke zending gedurende het gehele proces. Er is geen tussenpersoon betrokken, we communiceren rechtstreeks met onze lokale collega’s voor alle nodige informatie over de leveringen. 

 

Op aanvragen is bijna alles mogelijk. Germanetti biedt vele mogelijkheden wat betreft het vervoeren van koeltransport. We hebben al vele klanten geholpen met een op maat gemaakt plan voor het vervoeren van goederen.

Waarom kies je voor Germanetti?

Klaar om te starten? Wij zijn er om te helpen.