Transport binnen Europa.

Ook voor transport binnen Europa staan we voor je klaar. We zijn dagelijks onderweg naar verschillende landen in Europa, waaronder Italië, Malta, Albanië en Frankrijk. Met een uitgebreid netwerk en jarenlange ervaring zijn we in staat om efficiënt en betrouwbaar transport te verzorgen naar diverse bestemmingen over het hele continent.

Op aanvraag is bijna alles mogelijk. Van het regelen van een kraan voor het lossen tot het regelen van een bestelauto voor een levering van een doos midden in de stad.

Intermodaal vervoer en luchtvracht? Ook voor Intermodaal vervoer en luchtvracht kunt u bij Germanetti terecht. Bij ons kantoor in Lacchiarella beschikken we over een speciale afdeling die goederen van allerlei aard over heel de wereld verstuurd.

 

Onze bestemmingen.

Bekijk meer informatie per land.

* De bovenstaande lijst is slechts ter indicatie. Voor overige bestemmingen vraag onze sales afdeling via ons contactformulier.

Uw betrouwbare partner in Europees Transport.

Met trots bedienen we verschillende landen in Europa. Onze inzet voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid heeft ons geholpen een gewaardeerde partner te worden voor bedrijven die streven naar naadloze internationale handel. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van transport in Europa? Neem dan contact met ons op.

Klaar om te starten? Wij zijn er om te helpen.