Stukgoed Transport 100% maatwerk

Bij Germanetti begrijpen we dat niet alle zendingen uniform of groot zijn. Daarom bieden we gespecialiseerd stukgoed transport aan. Perfect voor goederen die individueel verpakt zijn en vaak variëren in grootte en vorm. Of het nu gaat om dozen, kisten, pallets of vaten, onze stukgoed transport zorgt ervoor dat de goederen veilig en compleet op de bestemming bereiken.

Onze bestemmingen.

Bekijk meer informatie per land.

* De bovenstaande lijst is slechts ter indicatie. Voor overige bestemmingen vraag onze sales afdeling via sales@germanetti.nl

Wat is Stukgoed Transport?

Stukgoed Transport verwijst naar het vervoer van losse, afzonderlijk verpakte goederen die niet groot genoeg zijn om een volledige vrachtwagen te vullen en die niet samen kunnen worden vervoerd zoals bulkgoederen. Dit type transport is ideaal voor bedrijven die regelmatig kleinere, diverse ladingen moeten verzenden. Onze infrastructuur en de techniek stellen ons in staat om elk item zorgvuldig te behandelen én te volgen tijdens het gehele transportproces.

Waarom Germanetti?

Ons stukgoed transport onderscheidt zich door betrouwbaarheid, flexibiliteit en internationale expertise. Germanetti heeft een lange geschiedenis van betrouwbare dienstverlening, waarbij elke zending met de grootste zorg wordt behandeld. We passen onze diensten aan jouw specifieke behoeften aan, of het nu gaat om eenmalige zendingen of regelmatige leveringen. Daarnaast hebben we uitgebreide kennis van internationaal transport, met een speciale focus op Noord-Afrika en Europa. Hierdoor kunnen we zorgen voor een soepele afhandeling van jouw zendingen, waar deze ook naartoe moeten.

Meer dan enkel Stukgoed

Naast stukgoed transport biedt Germanetti ook andere diensten aan, zoals LTL (Less Than Truckload) en FTL (Full Truckload) transport en geconditioneerd vervoer. Onze LTL-dienst is ideaal voor kleinere zendingen die niet groot genoeg zijn om een volledige vrachtwagen te vullen, terwijl ons FTL-transport perfect is voor grote zendingen. Ons geconditioneerd vervoer is geschikt voor goederen die temperatuurgevoelig zijn. Door een combinatie van deze diensten kunnen we een complete logistieke oplossing bieden die aan al jouw wensen voldoet.

Bij Germanetti streven we ernaar om jou de beste transportoplossingen te bieden, met een focus op betrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze stukgoed transportdienst jouw logistieke processen kan verbeteren.

Klaar om te starten? Wij zijn er om te helpen.